Vänd dig till ServiceFinder när du behöver hjälp

Vänd dig till ServiceFinder när du behöver hjälp att hitta rätt tjänsteföretag. Här hittar du snickare, trädgårdsmästare, ekonomer, IT-tekniker, städare och en mängd andra. ServiceFinder har funnits sedan 2006 och fram till nu har man förmedlat inte mindre än 660 000 offerter. Oavsett vad du behöver hjälp med, vänd dig till ServiceFinder.

Vad är då fördelarna med ServiceFinder? En är naturligtvis att du själv slipper ödsla tid på att hitta rätt företag. Med ServiceFinders hjälp blir det också betydligt enklare att jämföra priser och andra villkor från olika företag i närområdet. Vidare kan du använda dig av mer än 50 000 kundomdömen som hjälper dig att fatta rätt beslut.

ServiceFinder är en tjänst för både konsumenter och företag. Som företagare kan du dra nytta av ServiceFinder för att bygga upp en bredare kundkrets. ServiceFinder gör dig helt enkelt synligare på marknaden och därför lättare för potentiella kunder att hitta.

Känner du att skulle vilja veta mer om ServiceFinder? Tveka i så fall inte att surfa in till företagets hemsida. Naturligtvis är du också alltid välkommen att höra av dig och prata med någon av ServiceFinders duktiga medarbetare. Telefonnumret är 08-653 00 00.

ServiceFinder är ett genuint entreprenörsföretag. När vännerna Aleksandar Goga, Jeffrey Singh och Vishal Nanda drog igång verksamheten 2006 så gjorde de det med begränsade resurser. Men efterfrågan på ServiceFinders tjänst har varit stor och man har därför snabbt expanderat. Idag har ServiceFinder omkring 50 medarbetare och har hjälp runt 200 000 kunder. Gör det enkelt för dig: hitta tjänsteföretaget via www.servicefinder.nu

Comments are closed.