Större rengöringsuppgifter på kontoret som behöver göras varannan månad

På varje kontor finns det vissa områden som måste städas varannan månad. Genom att anlita företag för att städa dessa områden, kommer ditt kontor inte bara att se bättre ut men kommer också att vara fritt från bakterier.

Matta

Att få kontorsmattorna rengjorda varannan månad kommer få ditt golv att se bra ut. Damm och kvalster som ofta lämnas kvar av en vanlig dammsugare kommer att kontrolleras. En smutsig matta syns och om dina kunder ser detta, kan de tveka att göra affärer med dig.

Fönster

Fönster är ett viktigt rengöringsjobb. Det behövs proffs och viss sorts utrustning för att grundligt städa dina fönster på insidan och utsidan. Tänk på att fönstren är ofta det första du lägger märke till och ett rent fönster bidrar till att ge ett gott intryck.

IT-utrustning

Utrustning såsom datorer, skrivare och telefoner kan se rena ut på utsidan, men när du kontrollerar insidan är de säkert dammiga och fulla av bakterier. För att förlänga deras livslängd, behöver du anställa personal för att städa dem några gånger per år.

För mer tips om kontorsstädning, besök www.kontorsstädning.org. Här kan du läsa mycket om kontorsstädning och dessutom jämföra priser och utbud hos olika städfirmor.

Comments are closed.