Saker mobiler har gjort – eller kommer att göra – föråldrade

Mobilen får fler och fler funktion och andra prylar i vår omgivning blir helt plötsligt onödiga att ha stående. De finns ändå i mobilen. Här är några exempel på prylar som vi rensat ut de senaste åren.
Väckarklockor – Det är osannolikt att mobiltelefontillverkare insåg hur framgångsrik väckarklockans
funktion skulle vara. Några anekdotiska bevis tyder på att de flesta av våra vänner använder sin
mobiltelefon som sin dagliga väckarklocka. Om man tittar på Google kan man snart se hur populära
iPhone-alarm appar är. Dagarna för fristående väckarklockor är helt enkelt över.
MP3-spelare – Det fanns en tid när du fick kämpa för att få plats med alla dina kontakter på din mobiltelefon, än mindre din musik. Det fanns även en tid då mobiltelefoner inte hade 3.5mm hörlursuttag, men lyckligtvis är de dagarna över. Eftersom fler och fler telefoner erbjuder allt som fristående MP3-spelare erbjuder blir det mindre nödvändigt att äga två separata enheter.
Fasta hemtelefoner – Den fasta telefonen utvecklades på 1800-talet men blev ett vanligt objekt i hushållet först på 1900-talet. Precis som telefonkiosker har mobiltelefoner visat att det praktiskt taget inte finns något behov av att äga en hemtelefon. Kameran – även om det fortfarande finns en stor marknad för lite mer avancerade kameror – så finns det idag ingen marknad för billiga kameror. De har helt blivit ersätta av den kamera som finns inbyggd i mobilen.
Vill du skaffa dig en ny mobil, finns det på billiga-mobiler informationshemsida.

This entry was posted in Prylar.

Comments are closed.