Kick-off

Om ni inte vill resa iväg, men ändå hitta på något skoj med ert företag, inför en ny säsong, eller för att lätta upp stämningen hos hos trötta och utarbetade medarbetare, är kick-off ett perfekt alternativ. Kick-off kan i princip innebära vad som helst, det är helt upp till er som företag att bestämma er för vad ni tycker passar som en rolig aktivitet som era anställda kan uppskatta.

Det finns flera olika företag på marknaden som specialiserat sig på att arrangera kick-offs för företag, så det är bara att ge sig ut på nätet och leta och se vad de olika arrangörerna har att erbjuda. Många erbjuder äventyrsaktiviteter som kräver både samarbete, fysisk förmåga och intelligens.

Hotel Skansen i Båstad, i Skåne, är mästare på äventyr och duktiga på att hitta på spännande aktiviter. De har ett tätt samarbete med äventyrsbolaget Stora Blå och anordnar aktiviteter som matchracing, klättring och häftiga båtturer. År ni ute efter en mer traditionell kickoff så erbjuder Hotel Skansen även lite mer konventionella aktiviteter som golf, tennis och hästutflykter.

Vill ni hellre vara i Stockholmsområdet för er kickoff, så är Skåvsjöholm i Åkersberga en populär destination för kickoffs. De erbjuder olika kickoff-paket, alla med olika aktivteter så att ert företag kan hitta något som passar just er. I dessa kickoff-paket ingår frukost, lunch och middag samt lite fika emellan måltiderna. Vill man, kan man även övernatta på Skåvsjöholm. Leta er runt på nätet, så hittar ni garanterat mer än ett alternativ för den perfekta kickoffen. konferensproffsen.se

Comments are closed.