Irriterande Människor som du kommer träffa på kaféet

 

Det verkar som att kaffet blir mer och mer i associerat med varje persons liv – en hel kultur. Varje morgon när jag går till jobbet, ser jag alltid en oändligt lång rad av “morgon människor” på Starbucks. Varje dag, varje avbrott, på alla tider, kommer alltid frågan: “du vill inte gå och ta en kaffe?”

Fler och fler människor går till kaféer av nästan vilken anledning som helst. Här är några av de irriterande människotyper du kan möta på ett kaféet:

Medicinstudenter

Medicinstudenter eller ej – det finns vissa unga vuxna och studenter som väljer ett kafé där de kan lägga ner sin tjocka bunt med böcker och läsa igenom alla kapitel. Även om detta egentligen inte är så irriterande, tror jag ändå att en tyst miljö är bättre för studierna än vad ett fullsatt kafé är.

Gymnasie-cheerleaders

Det finns irriterande grupper av vänner som pladdrar mycket och högt. Ursäkta? Vi har också köpt kaffe och vi skulle uppskatta om ni slutar vara så störiga.

Flick-spanaren

Tycker inte du att det är bara är för irriterande när du inte kan njuta av ditt kaffe utan att en kille plötsligt börjar spana in dig? Det som gör dig obekväm är hans konstiga blick och läskiga leende – det är detta som gör även alla andra flickor i rummet lika obekväma.

 

Ibland är det helt enkelt bättre att stanna hemma och njuta av din egen kopp espresso. Börja kolla espressomaskiner här på http://www.espressomaskin.eu och gör din egen espresso hemma.

This entry was posted in Prylar.

Comments are closed.