Herbalife har i mer än trettio år arbetat för att hjälpa människor

Övervikt och fetma är resultat av ett för stort intag av kalorier i relation till antalet kalorier kroppen kan förbränna. Stillasittande arbeten, för lite motion och för onyttig mat har medfört att övervikt och fetma utvecklats till allvarliga folkhälsoproblem i många delar av världen, inte minst i de välbeställda västländerna. Extra kilon är inte bara jobbiga att bära runt på. Ett antal studier har belagt sambanden mellan övervikt och en rad allvarliga hälsoproblem, inklusive diabetes typ 2, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar samt vissa cancerformer. Forskning kopplar även övervikt till ett flertal former av psykisk ohälsa. Väger du för mycket? Har du någonsin försökt gå ner i vikt utan att lyckas? Då är du inte ensam. Många som testar olika diet- och bantningskurer får tyvärr ofta tillbaka extrakilona lika fort som de ursprungligen förlorar dem.

Herbalife har i mer än trettio år arbetat för att hjälpa människor med viktproblematik. Miljontals människor har redan dragit nytta av Herbalifes metod, som noga testats fram med hjälp av kliniska studier. Idag är Herbalife aktivt i mer än 70 länder och är en globalt ledande producent av viktminskningspreparat. Testa Herbalife du också! I e-butiken www.herbalife.fr hittar du ett stort utbud av Herbalifes måltidersättningar, kosttillskott och andra hälsoprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Herbalifes storsäljare Formula 1 proteindrink har funnit på marknaden sedan 1980. Idag finns den i sju smaker: vanilj, choklad, jordgubb, tropisk frukt, cappuccino, cookies and cream samt karamell-äpple/kryddig kanel. För bättre kontroll över ditt kaloriintag, byt ut en eller två av dina huvudmål mot en Formula 1. Denna måltidersättning är baserad på förstklassiga mjölk- och sojaproteiner och innehåller endast 217 kcal. Smaklig måltid! mer info på  www.herbalife.co.uk eller på www.goodweightloss.co.uk

Comments are closed.