Garnityr – minimalismen inom glasögonmode

Minimalism är en av de mest använda designströmningarna i modevärlden nu för tiden. När det
kommer till glasögon, kan du hitta detta hos Garnityrs glasögon. Garnityrs glasögon har nämligen inga ramar runt glasen. Istället är glasen sammanfogade vid näsbryggan och ett par bågar är förenade med linserna i den andra änden.
Ramlösa glasögon har fått en framträdande plats eftersom de är den lättaste sortens glasögon och är samtidigt tidlösa. Om du köper glasögon med vanliga bågar kan dessa erbjuda dig former och färger från det senaste inom mode. Men mode och trender förändras. Så för att hålla dig uppdaterad med det senaste modet, måste du köpa ett par nya glasögon varje säsong.
Om du tycker detta är jobbigt kan detta lösas genom att du köper ett par Garnityr glasögon. Garnityr är alltid på modet och alltid oföränderligt. Du kan ha dem på kontoret så som på festen. Glasögon utan ramar runt glaset lider dock av några nackdelar. Glasen är nämligen helt oskyddade från slag och skrapningar. Och om de är felinställda hamnar de lätt fel och kan bli obekväma. Dessutom är  Garnityr glasögon generellt dyrare än vanliga glasögon då det kräver mer precisionsarbete att tillverka ett par sådana. Du kanske behöver läsa på mer om detta?
Det finns massor att lära om glasögon. Du kanske redan har sökt efter information  men
inte hittat någon bra. Du kan läsa allt du behöver veta, och mycket mer på www.glasögonmode.se. Här finns mycket om det mesta i detta ämne.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.