forskaren Edward Devereaux kom fram till att spel och vadslagning hade ett tydligt socialt värde

I sin omfattande studie av västerländsk spelande kom forskaren Edward Devereaux fram till att spel och vadslagning hade ett tydligt socialt värde. För den med begränsade medel skapar spelandet hopp, spänning och valmöjligheter. I det avseendet fungerar spelandet som en säkerhetsventil genom vilken många får utlopp för sina frustrationer. Oavsett om Devereaux har rätt eller inte är det uppenbart att människors fascination för spel i olika former går som en röd tråd genom historien.

På många arbetsplatser har spelande – på stryktipset och V75 – bidragit till skapa gemenskap och en bra kollegial stämning. Idag är det framför allt på internet som spelandet ökar och spelaentusiastens valmöjligheter är betydligt bredare än för några år sedan. Under lång tid dominerade fotboll och hästar, men numera kan man spela på i princip vad som helst. Allt som krävs är en fungerande internetuppkoppling. Samtidigt som spelaren har mer frihet idag blir dock allt svårare att orientera sig bland alla alternativ. Antalet ombud som erbjuder nätspelande överstiger 2000 och de tycks bli fler för varje år som går. För att hålla kolla på trenderna inom nätbetting, använd dig av http://www.bettingresurs.se. Här hittar du all information du behöver för att komma igång och spela.

På den europeiska spelmarknaden är Malta-baserade Betway en ledande aktör. Betways sajt har varit igång sedan 2006 och är utvecklad av marknadsledande Micro-gaming. Företaget har länge gjort sig känt för sin utomordentliga kundtjänst, som finns tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. Betway är flagskeppet i koncernen Betway Group, som servar över 1,5 miljoner spelentusiaster från alla världens hörn. För att vara säker på att få bästa möjliga bonus, besök Betway via www.bettingresurs.se!

Comments are closed.