För mycket osund mat och för lite motion

För mycket osund mat och för lite motion gör att många idag inte mår så bra som de skulle kunna göra. Idag vet vi att övervikt och fetma inte bara är jobbigt för den som drabbas. Extra kilon innebär även allvarliga hälsorisker. Den som är överviktig löper en förhöjd risk att drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2, högt blodtryck, infertilitet samt vissa former av cancer. Övervikt är idag en folksjukdom i Sverige. Den som försökt vet hur svårt det kan vara att bryta skadliga vanor. Idag finns det effektiv hjälp att tillgå. För den som vill uppnå bättre viktkontroll och samtidigt vara säker på att få i sig alla de ämnen kroppen behöver är måltidsersättning och kosttillskott bra alternativ.

Vill du veta mer? Besök i så fall e-butiken http://www.painon-hallinta.com och ta en titt i vårt breda sortiment av närings- och träningsprodukter. Har du frågor om oss eller våra produkter? Kontakta då vår kundtjänst. Lättast nås via e-post, info@painon-hallinta.com eller info@sundochpigg.se.

För dig som tränar erbjuder vi ett flertal förstklassiga kosttillskott. För att prestera på topp krävs att din kropp får i sig sitt dagliga behov. H24 Formula Sport ger ett tillskott av mjölkprotein som främjar musklernas tillväxt och hjälper till under återhämtningsfasen. Dessutom innehåller H24 Formula Sport vitamin C, E och selen som ger kroppen ett bättre skydd mot skadliga fria radikaler.

När du beställer från ner-i-vikt.se skickas varorna med Posten My Pack. Leveransen tar vanligen 1-2 vardagar. Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt. Handla sunt, handla hos http://bra-vekt.no/

Comments are closed.