För dig som gillar bingo är det strålande tider!

För dig som gillar bingo är det strålande tider! TV:s Bingolotto har visserligen tappat en hel del i popularitet, men bingospelandet ökar trots det i snabb takt. Under de senaste åren är det nätbingon som tagit över. Nya spelsajter tillkommer kontinuerligt och konkurrensen på spelmarknaden hårdnar för varje år som går. Några av alternativen du har att välja mellan är: Svenska Spel, Miss Bingo, Mariabingo, Ladbrokes, Caliberbingo, Bingo Bongi, Betsson Bingo, Bertil Bingo, Amigo och Unibet.

Du som spelar på nätet bör alltid iaktta ett visst mått av försiktighet. Satsa aldrig pengar på en sajt som du inte känner till. Tyvärr finns det fortfarande ett stort antal oseriösa aktörer på internet. Om du går via http://www.bingoresurs.se kan du känna dig trygg. De spelombud vi har samarbete med är alla välrenommerade och lever upp till de strikta säkerhetskrav vi ställer.

Bingospelandet har alltid varit ett sätt att träffa nya människor. Tidigare fick människor ner till den lokala bingohallen för att slappna av och stifta nya bekantskaper. Det har inte ändrats i och med att spelet i allt större utsträckning flyttat ut på internet. Idag träffas bingoentusiaster i spelsajternas chattrum. Här är det enkelt att lära känna människor under avslappnade former. Om du inte gillar sällskapet kan du ju enkelt surfa in i ett annat bingorum.

Svenska Spel skiljer sig i viktiga avseenden från sina konkurrenter. En väsentligt del av bolagets vinst går till sjukvård, forskning, barnomsorg och den svenska idrottsrörelsen. Gå till www.bingoresurs.se och läs mer om Svenska Spels samhällsbyggande program.

Comments are closed.