En av de största tittarsuccéerna på TV någonsin är programmet Bingolott

En av de största tittarsuccéerna på TV någonsin är programmet Bingolott, som drog igång 1989 med Leif ”Loket” Olsson vid spakarna. Under glansdagarna under mitten av 1990-talet bänkade sig uppemot 2 miljoner framför TV varje lördag för att spela bingo. På senare år har tittarsiffrorna fallit betydligt. Samtidigt växer bingospelandet på internet. Fler och fler människor i alla åldrar uppskattar den flexibilitet och variation som nätspelandet kan erbjuda. Istället för att vara låst till en viss tid och plats bestämmer du själv när du vill spela (och vem du vill spela med). De flesta bingosajterna har dessutom ett stort antal variationer av spelet. Pröva dig fram tills du hittar en sajt du gillar. Om du vill veta mer om nätbingo, besök då bingogubben. Här hittar du detaljerad och aktuell information om olika spelsajter, deras regler samt deras kampanjer.

Bingo är ett enkelt spel. Och på nätet blir det ännu enklare. Den som spelat konventionell bingo vet att det kan bli lite stressigt om man spelar med många brickor samtidigt. När du spelar på nätet finns det vanligen en ”auto”-funktion som hjälper till att fylla i rutorna och signalerar du vunnit. Tack vare denna blir det inga missar.

Konkurrensen om nätspelarna ökar för varje år. Redan idag finns det ett antal spelombud som erbjuder online bingo. Några exempel är Svenska Spel, Maria Bingo, Ladbrokes, Betsson Bingo och Unibet. För den enskilde spelaren kan det ibland vara knepigt att veta vem som erbjuder de bästa villkoren. Nu kan du ta hjälp av www.bingogubben.se. Här hittar du allt du behöver veta om nätbingo!

Comments are closed.