Drömlandet

Att resa till sitt drömland är något som engagerar många människor världen över. Alla har en plats de gärna skulle vilja besöka i verkligheten, eller kanske återvända till efter att ha besökt och blivit fascinerad. Våra drömmars plats är ofta uppbyggd i vår fantasi, baserad på filmer och bilder vi sett eller saker vi läst. Ibland är det nog en besvikelse att till slut komma dit, men oftast är det nog över varje förväntan – då världen innehåller många otroliga platser.
I en amerikansk undersökning som gjordes för en tid sedan ställdes just frågan: “Vilken är din drömresa?” Och svaren därifrån var mångskiftande.
“Det är för många att räkna … men låt oss börja med Halong Bay i Vietnam..!”
“Jag skulle älska att besöka de verkliga slotten i Irland.”
“Jag har alltid velat åka till Lombok Island – bara några kilometer från Bali. Eller Maldiverna. Jag skulle nog bli förstummad om jag bara kunde spendera en helg där.”
“Spanien är på min lista… Barcelona… att se Gaudi och annan konst och arkitektur…”
“Låt oss resa till Monets Giverny!”
Ofta är det särskilda upplevelser vi förväntar oss. Naturupplevelser, konstupplevelser, kulturella upplevelser. Alltid – givetvis – en kombination av allt. Vi vill bli bombarderade av intryck och känna oss – som en av deltagarna i undersökningen beskrev det – förstummade av vad vi ser och upplever.
Då känns det futtigt att tänka på en sådan enkel sak som resväskor. Men det behövs faktiskt också. Köp prisvärda resväskor av god kvalité på www.resvaskor.eu.

This entry was posted in Prylar.

Comments are closed.