Diamanter är en flickas bästa vän

Det sägs ju så. Och enligt samma logik bör ju en diamant vara bättre vän ju dyrare och mer exklusiv den är. Så är du flicka och vill ha en riktigt, riktigt god vän – då är här tre stycken BFF för dig.
Best friend forever nummer 1: Diamond och Emerald Halsband från Chopard. För tre miljoner dollar kan du få ett diamanthalsband på 191 karat av colombianska smaragder.
Best friend forever nummer 2: Blue Diamond av Sotheby’s. Här närmar sig priset nästan 8 miljoner dollar. Här är diamanten blå och på 6.04 karat.
Best friend forever nummer 3: Här är den verkliga superbästisen för alla flickor. Diamond Drop örhängen från House Of Harry. 8,5 miljoner dollar kostar dessa skönheter och består av diamanter på sammanlagt 60 karat. Själva smycket är i platina.
Den franska drottningen Marie Antoinette ägde ett diamanthalsband som idag har ett värde av 30 miljoner dollar. Enligt ovanstående logik skulle detta halsband varit en överväldigande god vän för all evighet. Dock säger historien annorlunda, då det var på grund av den franska överhetens absurda rikedomar och folkets fattigdom och svält som den franska revolutionen kom till. Och den ledde slutligen till att Marie Antoinette halshögs med giljotin. Vart var hennes bästa vän då? Hade den suttit på hennes hals så kanske inte huvudet hade trollat av. Nej, hennes bästa vän svek!
Det kanske är bättre att skaffa sig bästa vänner bland människor och ha smycken för att vara vacker.
Gör därför ett besök på  www.smycke.eu och köp ett smycke.

 

Comments are closed.