de skrivarprodukter som är bäst anpassade för dina behov

Idag är det lätt att hitta de skrivarprodukter som är bäst anpassade för dina behov. Gå till www.crossprint.de. Vi erbjuder resurssnåla och miljövänliga produkter till konkurrenskraftiga priser. Förutom bläckpatroner, lasertoner och utskriftpapper hittar du även skrivarhuvuden, trummor, fotokonduktorer och andra förbrukningsartiklar som är kompatibla med de flesta skrivare, kopiatorer och faxar.

CrossPrint står för kompetent och personlig kundservice. Vi uppdaterar regelbundet vårt lager för att tillgodose vår kundbas ständigt föränderliga behov. Våra medarbetare finns tillgängliga dagligen mellan klockan 09:00 och 17:00. Kontakta oss på telefonnummer 0800 588 79 73 eller via email, info@crossprint.de

CrossPrint har utvecklat en e-butik för effektiv och snabb orderhantering. I vår speciellt utvecklade söktjänst kan du söka både via skrivarmodell och artikelnummer. Det finns dessutom möjlighet att lista en viss tillverkares produktserie. Klicka bara på företagslogotypen. Vi erbjuder produkter från världledande företag som Brother, Canon, Epson och HP samt även mindre, välrenommerade producenter som Pelikan and Keymax.

När du shoppar på www.crossprint.de kan du välja mellan ett flertal säkra betalningsalternativ. Om du väljer att betala mot faktura ombesörjer e-betalningsföretaget Klarna transaktionen. Du har 14 dagar på dig att betala räkningen. Du kan även betala via Paypal eller med kreditkort som American Express, Mastercard och Visa. Samtliga kreditkortsköp sker på en krypterad sida. Vi använder oss av den senaste tekniken inom data säkerhet. För mer information, gå till www.crossprint.de. Här hittar du även en detaljerad redogörelse för hur vi handskas med kunddata.

För bättre och tryggare online shopping, välj CrossPrint! Vi kan skrivartillbehör.

http://www.crossprint.de/dell/

http://www.crossprint.de/xerox/

http://www.crossprint.de/toshiba/

 

Comments are closed.