CrossPrint levererar bläck och toner till bläckstråle- och laserskrivare

Nu finns det en e-butik där du kan beställa det mesta inom skrivartillbehör! CrossPrint levererar bläck och toner till bläckstråle- och laserskrivare från över 30 tillverkare. På vår webbplats, Crossprint, hittar du även ett brett utbud av artiklar för faxar och kopiatorer. Vi erbjuder såväl originalprodukter som ett stort antal kompatibla produkter.

CrossPrint uppdaterar regelbundet sitt sortiment för att möta en ständigt föränderligt kundbehov. Om du inte hittar det du söker på www.crossprint.at kan du alltid kontakta oss så gör vi vårt yttersta för att hjälpa dig. Vardagar under kontorstid finns vår kundtjänst tillgänglig på telefon, +41 41 630 49 39. Naturligtvis går det också bra att skicka email. Adressen är info@crossprint.at eller kundendienst@crossprint.at.

E-handel ska vara enkel och trygg. Vår e-butik har utvecklat ett smidigt beställningssystem. Använd med fördel vår sökmotor för att hitta din vara. Du kan antingen söka på skrivarmodell eller artikelnummer. Alternativt kan du klicka direkt på en företagslogotyp för att lista just den tillverkans artiklar. När du känner dig nöjd och har shoppat färdigt fortsätter du till kassan. Här finns det ett flertal betalningsalternativ Välj det som passar dig bäst. Vi stöder köp mot faktura, med kreditkort samt via externa tjänster som Paypal och Payolution.

Vi på CrossPrint månar om våra kunders trygghet. Samtliga kreditkortsbetalningar sker över krypterad sida och vi använder oss av teknik som svarar mot de strängaste säkerhetsvillkoren. CrossPrint.at kan stoltsera med ”Trusted Shops Guarantee”, en internationell märkning av trygg e-handel. Våra kunder vet vad de får. CrossPrint står för effektiv och seriös e-handel.

http://www.crossprint.at/epson/

http://www.crossprint.at/canon/

This entry was posted in Prylar.

Comments are closed.