Belysningens historie

Innovasjonen av den elektriske belysningen har gitt oss mulighet til et uendelig utvalg av forskjellige typer belysning. Det elektriske lyset er menneskets første bruksområde av elektrisitet. Siden 1800-tallet da lyspæren ble oppfunnet, har mange typer lamper utviklets og satt preg på våre hjem. Det gikk derimot mange år før bruksområdet av elektrisk belysning ble vanlig. Ikke før etter første verdenskrig begynte den bli vanlig i nordmennenes hjem.

Betydningen av belysningen

Riktig belysning i hjemmet er avgjørende for hvilken følelse du ønsker å fremheve. Vi på www.furniturebox.no elsker belysning! Hos oss kan du finne taklamper, spotlights, utendørsbelysning, bordslamper og gulvlamper. Uansett hvis du liker farge, stilrent, klassisk eller detaljert, har vi noe for deg. Våre lamper finnes i forskjellige varianter, størrelser og farger. Det er kun fantasien som setter stopp! Både materiale og farge på lampeskjerm, type av lampe og lampens styrke bidrar til forskjellig type lys. Innredningen rundt omkring påvirker belysningen også, noe som er verdt å tenke på ved valg av belysning. Belysning er et must for at vi skal kunne se, men også veldig morsomt å dekorere og eksprimentere med.

Mange lamper i et og samme rom er å anbefale, for tenk hvor mange forskjellige sysselsettninger vi har. Våre øyne er følsomme og krever riktig belysning i riktig situasjon. Kanskje skal du lese en bok og trenger bra punktbelysning, se på TV og trenger svakere belysning eller gjøre ting der du trenger genrellt god belysning? Et stort utvalg av belysning gjør det også enklere for deg å sette rommet i akkurat den stemning du for tilfellet vil at det skal gi.

Velkommen inn til Furniturebox for å finne billige stoler, spisebord og ultimat belysning til ditt hjem!

Comments are closed.