Bästa säljande tandem barnvagnar.

Att gå ut kan vara stressande när du har ett barn och ännu mer så när du har två. Tandem barnvagnar kan vara en bra lösning så att du inte behöver köpa två barnvagnar. Dessa passar bra om du har tvillingar eller två barn som ligger nära varandra i ålder. I-line design barnvagnar är bäst för promenader i områden med mindre utrymme. Precis som andra typer av barnvagnar, är tandem barnvagnar byggda för komfort både för barnet och föräldern.

Joovy kabyss tandem barnvagn

Denna modell är perfekt för föräldrar med barn i olika åldrar. Den finns med olika lägen och funktioner. Den bakre delen av vagnen är för det äldre barnet medan det yngre sitter längst fram. Det äldre barnet kan även stå upp för att ha bra utsikt och sätta sig ner när det är dags att vila.

Konturer eller LT tandem sittvagn

Denna vagn har två bekväma säten för spädbarn. Det har även vändbara sittplatser. Varje vagn har flera lägen i ryggstödet så att barnet kan sitta eller ligga bekvämt. Den är utrustad med sele och justerbara handtag.

För fler alternativ på tandembarnvagn samt andra barnvagnar av olika modeller och sorter, besök http://www.barnvagnar.info.

This entry was posted in Prylar.

Comments are closed.