Att hyra en lyckad konferens

 

Jag tycker det är intressant varför människor hyr ut saker. Visst, affärssinnade tycker det är lönsamt och en bra inkomstkälla – men utöver dt. Jag var på en tunnelbanestation, när ag hörde två kvinnor som diskuterade en händelse som de organiserat. På grund av deras höga röster behövde jag inte tjuvlyssna för att höra vad de pratade om. Jag trodde att det skulle handla om relationer och det vanliga skvallret. Men det pratade faktiskt om hyra av kaffebryggare. Tja, vissa relationer börjar ju med en inbjudan på kaffe, så jag antar att det passade in i sammanhanget ändå. Jag försökte lyssna mer om det, men tyvärr, jag var tvungen att komma ombord på nästa tåg så att jag skulle vara hemma i tid. Den kvällen, började jag leta å nätet efter uthyrning av kaffebryggare. Jag fick reda på att fler och fler företag erbjuder hyra av kaffebryggare så att människor kan få tillgång till en kaffemaskin på så kort varsel och liten budget.

Jag minns en incident för länge sen när jag deltog i en konferens. På grund av de spartanska omständigheterna kunde det bara serveras pulverkaffe, vilket gjorde folk grinig och stämningen togs med in på konferensen. En avancerad kaffebryggare – inhyrd bara för helgen – kunde ha räddat denna situation. Det är så dumt att tänka att det är för dyrt med en riktigt bra kaffebryggare som bara ska användas vid få tillfällen – när det finns så många företag som hyr ut dem.

Läs mer om detta här http://www.kaffebryggare.info/

This entry was posted in Prylar.

Comments are closed.