Är du missnöjd med din bilförsäkring

Är du missnöjd med din bilförsäkring men har för mycket att göra i din vardag för att hinna ringa runt och kolla erbjudanden hos andra försäkringsbolag? I så fall har vi den perfekta tjänsten för dig. På http://www.bilforsakringsguiden.se kan du snabbt och effektivt jämföra erbjudanden från nio ledande försäkringsbolag. Det tar inte mer än 30 sekunder och är helt utan kostnad!

Allt du behöver göra är att fylla i några grundläggande uppgifter om dig själv och din bil, till exempel din ålder, hur långt du kör per år samt bilens uppskattade marknadsvärde. Sedan gör vi resten. Vi räknar fram din premie hos olika försäkringsbolag. Vi välkomnar alla frågor och synpunkter. För att kontakta oss, klicka bara på ”Ring mig!” som du hittar uppe till höger på startsidan. Fyll i ditt telefonnummer och din e-postadress så kontaktar vi dig så snabbt vi kan.

Samtliga försäkringsbolag erbjuder någon form av trafikförsäkring (denna är lagstadgad), halvförsäkring och helförsäkring. Om ditt fordon har ett lågt marknadsvärde kan du gott nöja dig med trafikförsäkringen. Halvförsäkringen är en utvidgning av trafikförsäkringen. Helförsäkringen täcker allt som finns listat i halvförsäkringen samt ingenriper även vagnskadeskydd. På www.bilforsakringsguiden.se kan du läsa mer om olika typer av försäkringar.

Syftet med gratistjänsten www.bilforsakringsguiden.se är att stärka den enskilde konsumenten gentemot försäkringsbolagen. Med bättre information kan du oftast hitta en mer omfattande försäkring till lägre kostnad. På vår hemsida har vi  sammanställt en mängd råd och tips om vad du kan göra för att sänka din premie. Många har redan sparat stora summor tack vare www.bilforsakringsguiden.se. Gör det du också!

Comments are closed.