Antioxidanter är a och o när det kommer till ett hälsosamt och långt liv

Att antioxidanter är a och o när det kommer till ett hälsosamt och långt liv har väl knappast undgått någon. Antioxidanter förebygger oxidation i våra celler och bekämpar de fria radikalerna.

Till gruppen antioxidanter räknas vitamin C – en ovärderlig vitamin för immunförsvaret. Vitamin C motverkar förkylning och infektioner, fungerar antiinflammatoriskt och är bra för fettförbränningen. Vitaminen underlättar också för kroppen att ta upp flera vitaminer och mineraler som ingår i antioxidantfamiljen och har dessutom den sköna effekten att motverka träningsvärk. Brist på vitamin C kan i värsta fall leda till skörbjugg. Lindrig brist kan ge trötthet och irritation, depression, blödande tandkött, tandlossning, försämrad sårläkning, muskelsvaghet och infektioner.

Har du svårt att få i dig vitamin C och andra välgörande antioxidanter genom kosten? Vill du ändå försäkra dig om att du får i dig tillräckligt med vitamin C och andra vitaminer och mineraler? Komplettera kosten med kosttillskott Bredspektrum Antioxidant som utöver vitamin C innehåller A-vitamin, koppar, selen och zink och de viktiga vitaminerna B6, B12 och D3. Det är ett utmärkt tillskott av antioxidanter som används av både fitnessgurun Susanne Lanefelt och längdskidåkaren Mathias Fredriksson. Bredspektrum Antioxidant är framtaget av professor Per-Arne Öckerman, vars specialitet är näringslära och komplementärmedicin. Per-Arne har omfattande kunskaper på dessa områden och har bland annat publicerat ungefär 400 vetenskapliga arbeten och varit Socialstyrelsens expert när de allmänna kostrekommendationerna togs fram.

Du kan enkelt beställa Bredspektrum Antioxidant på nätet och får sedan hem produkten direkt i brevlådan. Genom att teckna ett förmånligt abonnemang behöver du aldrig stå utan tillskottet. http://www.antioxidanter.biz

This entry was posted in Prylar.

Comments are closed.